Hoe functioneert het zoeken op busradar.nl?

Op de startpagina van busradar.nl find uw een blauw zoekformulier. Daar fullt uw de data voor uw gewenste reis in:

1. Vertrekplaats
  2. Bestemming
  3. Reisdatum

daarna klickt u op de zoek-knop.

Nu worden in het zoekresultaat alle vervoegvare vaarten voor uw gewenste verbinding getoont.

Opmerking: meer zoekopties voor, bijvoorbeld de zoek in de omgeving, of voor meerdere passagiers vindt u onder uitgebreider zoeken.

Hoe gaa ik om met het resultaat?

Op de Site van de zoekresultaaten kunt u onder andere:

1. Sorteren (naar vertrek, aankomst, duur en prijs)
  2. Voor een verkeersmiddel kiezen (bijvoorbeeld allenmaar treinverbindingen)
  3. Details van de rit tonen
  4. Fernbus-Ticket boeken: Klickt u op "Naar de aanbieder", om naar de lijn-aanbieder doorgestuurd te worden en de boeking te starten.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen