Waarom vind ik geen busverbinding?

Er zijn verschillende mogelijke reden waarom uw busverbinding niet gevonden wordt:

1. Er is geen busverbinding op de van u gewenste dag.
  2. De boeking is nog niet mogelijk voor de door u gewenste datum  (meestal max. 2-3 Monate van tevoren).
  3. De busverbinding wordt (nog) niet angeboden door en busaanbieder.

Technische probleemen uitsluiten

Als er op uw route geen bus, geen trein of meerij-gelegenheid gevonden werd, kan dit een technische reden hebben.

Zorg ervoor, dat u:

1. Gebruik maakt van en actuele internet browser.
  2. JavaScript in de Browser-instellingen ingeschakelt heeft (eventueel Plugins uitschakelen).

Wij adviseren de webbrowsers Google Chrome of Mozilla Firefox.

De Internet Explorer wordt ondersteunt vanaf versie 8.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen